Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/webarchi/domains/heftrucklangerak.nl/public_html/admin/dbcon.php on line 4

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/webarchi/domains/heftrucklangerak.nl/public_html/admin/dbcon.php on line 4
Alle belangrijke informatie over heftrucks - HeftruckLangerak

Heftrucks / vorkheftrucks

Caterpillar Heftruck

 

 

Kenmerken


Heftrucks/vorkheftrucks zijn voertuigen die gebruikt worden om goederen mee te transporteren. De vorkheftruck dankt zijn naam aan de twee metalen latten die aan de voorzijde bevestigd zijn en ook wel ‘vork’ worden genoemd. De machines kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden voor het omhoog en omlaag hijsen, het geheel verplaatsen en het in- en uitladen van goederen. Met een heftruck of vorkheftruck kunt u dus gemakkelijk zware handelswaar opslaan in uw magazijn.  


Onze Heftrucks/Vorkheftrucks


De nieuwe en gebruikte heftrucks/vorkheftrucks die wij aanbieden zijn geproduceerd door betrouwbare fabrikanten die door de jaren heen een goede naam hebben opgebouwd: Yale, Boss, Caterpillar, Linde, Toyota, Nissan en Still. Uiteraard heeft u keuze uit diverse modellen, zoals FB 10, FB 20, FG 80, driewiel-heftrucks en man-down-machines. Deze modellen hebben een hefvermogen uiteenlopend van 1000 kg tot 8000 kg en een hefhoogte oplopend tot wel 8 meter hoog. De tweedehands heftrucks die wij momenteel verkopen en verhuren komen uit verschillende bouwjaren, uiteenlopend van 1997 tot 2006. 


Extra functies


Sommige heftrucks beschikken over extra functies zoals side-shift, vorkverstellers, full free lift, verlengde vorken, een dichte cabine, speciale alarmlichten en soms is er zelfs behoefte aan koplampen voor gebruik in het donker.


Elektrisch of met verbrandingsmotor?

 

Elektrische heftrucks zijn onze specialiteit, maar we leveren ook heftrucks met een verbrandingsmotor als uw situatie daarom vraagt. Bekijkt u onze heftrucks om te bepalen welk type u het beste kunt gebruiken. Graag nemen we dan contact met u op voor advies op maat.